«Не знаю, як реагувати»: Олександр Пономарьов ексклюзивно у ЖВЛ Представляє прокоментував чутки про те, що він є батьком дитини Марії Яремчук

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Олександр Пономарьов та Марія Яремчук: співак відповів, чи справді він батько її дитини та приголомшив їх зв'язком

Олександр Пономарьов уперше прокоментував чутки про те, що Марія Яремчук народила від нього дитину

Поділитися:

Український співак Олександр Пономарьов ексклюзивно в інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 прокоментував численні чутки про те, що він є батьком дитини Марії Яремчук.

Нагадаємо, після того, як стало відомо, що співачка Марія Яремчук уперше стала мамою, у Мережі поширилися чутки, що батьком її дитини є Пономарьов. Проте артист спростовує цю інформацію та з гумором коментує абсурдні чутки.

«Цікаво, що батьком став, а п'ять років Марічку не бачив. А стільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як на це реагувати, мені незручно. Навіть перед новим чоловіком Марічки. Вона дуже гарна дівчина. Я знаю, як вона пише, читав її вірші, ці вірші дуже глибокі, це не проста поезія. Для мене це рівень Ліни Костенко», - зазначив Пономарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У кожного своя дорога»: Олександр Пономарьов уперше прокоментував камінг-аут доньки

Він також несподівано зізнався, що справді став батьком дитини Яремчук, але лише хрещеним:

«Більше скажу, Марічка запросила мене стати хрещеним. І я став хрещеним її дитини», - заявив Пономарьов.

Нагадаємо, раніше Яремчук вперше заговорила про маленького сина, якому виповнилося 3 місяці.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі