«Це був найкращий відпочинок за все моє життя»: Раміна Есхакзай розповіла про поїздку на Мальдіви з коханим, який служить у ЗСУ

Раміна Есхакзай назвала поїздку на Мальдіви з коханим-військовим найкращим відпочинком у своєму житті

Відома блогерка та інтерв'юєрка Раміна Есхакзай в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла про відпочинок на Мальдівах разом зі своїм коханим, який служить у ЗСУ.

Раміна зізналася, що це був найкращий відпочинок у її житті.

«Це був найкращий відпочинок за все моє життя. Мені дуже сподобалося, і я справді відпочила. І я вже чекаю на наступну відпустку. Оскільки у ЗСУ можна брати лише двічі відпустку і це 30 днів на рік, то я чекаю, коли нарешті знову можна буде. Ми просто були разом та відпочивали, і десь у сумі із дорогою це було 14 днів», - поділилася вона.

Раміна також попередила, що перестане знімати нові відео з передової, якщо глядачі не будуть донатити та допомагати закривати збори для українських військових.

«Чотири місяці не їздила на передову, але вже готова поновити свої поїздки. Ми з моєю командою ризикуємо життям, військові знімаються, і я вважаю, що глядачам варто скинути по 10-15 грн. для того, щоб закрити збір. Якщо вони не скидатимуть гроші, то я перестану знімати, тому що я не бачу сенсу давати їм контент, який вони не дивляться. Я краще ці гроші витрачу одразу на допомогу ЗСУ», - пояснила вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спробуйте розгадати і ви: Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай влаштували інтелект-батл та перевірили себе на кмітливість

Більше новин