«Час брати відповідальність на себе»: Ріта Бурковська поповнила лави ЗСУ

Відома актриса Ріта Бурковська поповнила лави ЗСУ та пояснила, чому прийняла рішення захищати Україну зі зброєю в руках

Українська актриса, зірка фільму Бачення метелика Ріта Бурковська поповнила лави ЗСУ і вже склала присягу, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Вона повідомила про це на своїй сторінці в Instagram, де тижнем раніше розмістила фото у військовій формі. Бурковська підтвердила, що захищатиме Україну зі зброєю в руках і пояснила, чому прийняла таке рішення.

«Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно ви знаєте, що я акторка. Останні 2.5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато чого навчилась у найкращих журналістів. Ці скіли вже не пропадуть. Але час брати більшу відповідальність на себе і я це роблю з радістю», - повідомила актриса.

Бурковська також зазначила, що пишається тим, що має честь служити з найкращими:

«Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час, це єдино вірне рішення і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Мені теж дуже хочеться зніматись в кіно, тусувались, займатись своїми справами, але зараз це не дуже на часі. Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті і люди, які мені близькі по цінностям і історії яких мене торкнуть і інших теж. Хочеться бути з тими, хто себе не жаліє і здатний бути в реальності і з нею працювати. Ну і з тими, хто мене винесе після всього», - поділилася вона.

Бурковська додала, що на це рішення її надихнула Вікторія Ковач, керівниця медичної служби Третьої окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я доброволець»: Міша Крупін вступив до лав ЗСУ

Більше новин