«Ми на фінішній прямій»: Тімур Мірошниченко розкрив подробиці усиновлення другої дитини

Тімур Мірошниченко розповів про завершення процесу усиновлення другої дитини

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко розкрив подробиці усиновлення другої дитини та зізнався, що вони «на фінішній прямій».

Напередодні дружина ведучого Інна Мірошниченко написала щемливий допис, в якому зізналася, що незабаром у них відбудеться поповнення в сім'ї – вони завершують процес усиновлення ще однієї дитини.

«На цьому фото незабаром нас буде вже шість. Я уявляю, як на 30-річчя нашого шлюбу до нас прийде кілька десятків людей. І все це буде наша родина! Я була щаслива одна. Потім я була щаслива поруч з коханим. Тепер я щаслива багатодітна мама, яка готується прийняти в сім’ю четверту дитину», - зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Було важко стримувати сльози»: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук – про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

В ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 Мірошниченко підтвердив, що вони завершують процес усиновлення.

«Коли ми ще вперше займалися усиновленням та подавали документи, ходили на курси, ще тоді декларували бажання усиновити двох дітей, але тоді тренери нам цього не дозволили. Дозволили лише одну дитину. Тож нам довелося піти на друге коло. Вся ця процедура триває вже півроку, і зараз ми вже на фінішній прямій», - зізнався ведучий.

Нагадаємо, влітку 2023 року Тімур та Інна Мірошниченко усиновили сина Марселя. Пізніше вони повідомили, що проходять процес усиновлення другої дитини. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію.

Напередодні Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу відео, як змінився їхній син Марсель за рік після усиновлення.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Більше новин