«Це таке натхнення, що ти сяєш»: українська співачка Камалія розповіла про свою закоханість

Камалія ексклюзивно розповіла про особисте життя та пояснила, чому рідко бачиться з дітьми

Українська співачка Камалія зізналася, що зараз перебуває у стані закоханості, а також розповіла про свій складний графік через часті поїздки до Лондона, де проживають її доньки Арабелла та Мірабелла разом із батьком — колишнім чоловіком співачки, мільярдером Мохаммадом Захуром.

Подробицями свого особистого життя вона поділилася в ексклюзивному коментарі для ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1

Співачка зазначила, що через професійну діяльність та підготовку до туру Україною їй доводиться рідко бачитися з дітьми. Колишньому подружжю навчання доньок у престижних школах Лондона коштує близько 50 тисяч фунтів на рік.

Але, як зізнається Камалія, на цьому витрати не закінчуються, адже постійні переїзди між країнами також вимагають значних коштів.

«Вони живуть в Лондоні, а я тут. Проходить два-три тижні і я дуже сумую за ними. Мені дуже хочеться поїхати до них. Я постійно знаходжусь в такому розриві, що мені дуже важко, щось планувати», — поділилася Камалія. 

kamaliyaofficial/Instagram

Однак, попри насичений розклад, Камалія також знаходить час і для власного щастя. Хоча ім'я нового коханого вона поки не розкриває, співачка із задоволенням ділиться своїми почуттями.

«Це таке натхнення, що ти сяєш. Ти хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, проводити з нею час. Спочатку всі закохуються, а кохання пізнається лише після двох-трьох років стосунків», — розповіла з натхненням Камалія.

Також співачка поділилась новиною, що незабаром планує новий масштабний тур Україною.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ", — Камалія повідомила про розлучення з чоловіком

Більше новин