"Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ", — Камалія повідомила про розлучення з чоловіком

Камалія розлучається після 20 років шлюбу — 1+1
instagram/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія розповіла про розставання з чоловіком Захуром.

Поділитися:

Українська співачка Камалія та бізнесмен Мохаммад Захур розлучаються після 20 років шлюбу. Про це повідомила сама артистка в своїх соцмережах після інтерв'ю для програми ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це дуже незвично": Ахтем Сеїтаблаєв в інтерв’ю ЖВЛ розповів про свій новий статус дідуся

"Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами. Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели", — поділилася Камалія.

Артистка також зазначила, що вони з чоловіком залишилися в гарних відносинах та продовжать спільно виховувати двох доньок. 

"За 20 років подружнього життя ми на своєму прикладі показали, наскільки гармонійним має бути ідеальна українська родина. Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна родина має продовжувати жити у коханні та злагоді навіть після розпаду".

В інтерв'ю для програми ЖВЛ, яка виходить з понеділка по п'ятницю об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, Камалія розповіла про сварку з чоловіком. Мохаммад Захур нині проживає в Лондоні з доньками пари. Камалія приїздить до дітей, але довго затримуватися там не бажає. Справа в тому, що будинок належить доньці чоловіка від першого шлюбу, з якою вона не ладнає. Найбільші сварки виникали на тлі війни, оскільки мама дівчини — росіянка. Дивіться повне інтерв'ю.