Разом із Дантесом: Віктор Ющенко виконав на фортепіано культовий хіт Елтона Джона заради збору для українських захисників

Віктор Ющенко несподівано виконав культовий хіт Елтона Джона разом із Дантесом та іншими коміками

Третій президент України Віктор Ющенко виконав на фортепіано культовий хіт Елтона Джона та групи Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1.

Співак і шоумен Володимир Дантес разом з гумористами та блогерами Антоном Тимошенко, Василем Байдаком, Олегом Свищем та Славою Кедром записали кавер на трек і представили кліп на нього, щоб оголосити про новий збір на дрони та автомобілі для українських захисників. У кліпі також з'явився Ющенко, який зіграв на фортепіано.

«Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий», — повідомляється в описі кліпу.

Відео стало вірусним у Мережі, де активно коментують креативне рішення оголосити про збор донатів. Прокоментувала ролик і дочка Ющенка, Віталіна Ющенко, яка назвала його «крутим».

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найбільший дипломат України зараз - це солдат, він вкладає в голови українських політиків той курс, яким треба йти”: Віктор Ющенко в “Мосейчук+” про ймовірність переговорів із росією

Більше новин