Разом із Дантесом: Віктор Ющенко виконав на фортепіано культовий хіт Елтона Джона заради збору для українських захисників

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Віктор Ющенко несподівано виконав культовий хіт Елтона Джона разом із Дантесом та іншими коміками

Поділитися:

Третій президент України Віктор Ющенко виконав на фортепіано культовий хіт Елтона Джона та групи Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1.

Співак і шоумен Володимир Дантес разом з гумористами та блогерами Антоном Тимошенко, Василем Байдаком, Олегом Свищем та Славою Кедром записали кавер на трек і представили кліп на нього, щоб оголосити про новий збір на дрони та автомобілі для українських захисників. У кліпі також з'явився Ющенко, який зіграв на фортепіано.

«Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий», — повідомляється в описі кліпу.

Віктор Ющенко

Відео стало вірусним у Мережі, де активно коментують креативне рішення оголосити про збор донатів. Прокоментувала ролик і дочка Ющенка, Віталіна Ющенко, яка назвала його «крутим».

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найбільший дипломат України зараз - це солдат, він вкладає в голови українських політиків той курс, яким треба йти”: Віктор Ющенко в “Мосейчук+” про ймовірність переговорів із росією

Новини по темі