«Реабілітуюсь на ногах»: Юрій Горбунов несподівано з'явився на зйомках на милицях та зізнався, що отримав побутову травму

Юрій Горбунов з'явився перед публікою на милицях та розповів, що отримав побутову травму

Відомий український продюсер та актор Юрій Горбунов з'явився перед публікою на милицях. За його словами, він отримав побутову травму. Про подробиці інциденту Юрій Горбунов розповів під час зйомок свого нового фільму Потяг у 31 грудня, ексклюзивно для ЖВЛ представляє.

Він зазначив, що не варто перейматися, адже це побутова травма:

«Це побутова травма, банальна домашня побутова травма. Але операцію довелося відкладати, бо я знімався. Тепер уже, як бачите, уже реабілітовуюсь на ногах, хоча це не дуже добре», – поділився Юрій Горбунов.

Актор зазначив, що реабілітація триватиме ще кілька тижнів. Попри травму, Юрій Горбунов завершив зйомки новорічної кінокомедії під назвою Потяг у 31 грудня, яку глядачі побачать у кінотеатрах вже 1 січня 2025 року. Сюжет фільму обертається навколо пригод головних героїв під час новорічної поїздки потягом, яка змінить їхні життя.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася на публіці разом із чоловіком: стало відомо, за кого вийшла заміж Аліна Гросу

Більше новин