«Дійшли практично до дна»: Юрій Ткач зізнався, що був на межі розлучення зі своєю дружиною та розповів, як вони подолали кризу в стосунках

Український гуморист Юрій Ткач розповів про кризу в стосунках з дружиною

Зіркова пара Юрія та Вікторії Ткачів останнім часом зіткнулася з серйозними випробуваннями у шлюбі. Про це відомий український гуморист відверто розповів у ексклюзивному коментарі для ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1

За словами актора, подружжя зіткнулося з періодом, коли численні замовчувані проблеми створили напружену атмосферу в сім'ї. Юрій Ткач відзначив, що такі кризи трапляються в кожній родині і їхня сім'я не стала винятком.

«В кожній сім'ї є свої моменти й свої кризи. Через одну з таких пройшли й ми. Я не скажу, що це було глобальне «дорозлучення», до цього не дійшло, але накопичення питань та замовчування проблем зробили своє. І тут важливо зберегти стосунки», — пояснює Юрій Ткач.

yuriy_tkach/Instagram

За словами гумориста, у важкі моменти їм з Вікторією допомогла робота над собою. Тож Юрій наголосив на важливості звертатися за допомогою до професіоналів та шукати шляхи вирішення конфліктів:

«З цим дуже круто допомагають психотерапевти, духовні практики, медитації, і взагалі все, що може допомогти вам розібратися в собі».

Завдяки зусиллям та бажанню обох партнерів працювати над стосунками, подружжя Ткачів змогли подолати кризу. Ба більше, вони навіть вирішили закріпити свій союз вінчанням та поки не обрали дату. Чекають, що вона їх сама знайде.

«Нема такого, що треба зібрати купу людей. Це, мені здається, сакральна історія і вона сама знайде себе», — зазначив Юрій Ткач.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Потроху відновлюється»: Тімур Мірошниченко поділився, як себе почуває його син після операції

Більше новин