«Потроху відновлюється»: Тімур Мірошниченко поділився, як себе почуває його син після операції

Тімур Мірошниченко розповів про стан сина Марселя після операції
timur.miroshnychenko/Instagram

Тімур Мірошниченко розповів про стан сина Марселя після операції

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє та Клуб 1% Тімур Мірошниченко у студії Сніданку з 1+1 розповів, як себе почуває його син Марсель після операції. Він зазначив, що це була планова операція, яку вони мали робити ще раніше, але через певні обставини її довелось перенести.

«Це була планова операція. Ми її мали робити ще влітку в Охматдиті, але якраз були записані на ті числа, коли відбувся обстріл, тому це відтермінувалося. Довелося йти в інше місце, тому що відкладати вже не було ні можливості, ні часу», — зазначив ведучий.

За його словами, зараз Марсель вже повертається до своєї фізичної активності, адже операція пройшла успішно, хоча вони розглядали усі можливі сценарії.

«Було три варіанти розвитку подій — супер, прийнятно і погано. Ну от вийшло — прийнятно. Зараз він потроху відновлюється, як ми жартуємо, що зараз Марсель трошки Джо Байден, тому що він ходить схоже. Але він вже повертається до своєї звичної фізичної активності. Вчора навіть стояв на голові», — розповів Тімур Мірошниченко. 

Дружина Тімура Мірошниченка, Інна Мірошниченко у своєму Instagram також розповідає, що Марсель потроху адаптовується після операції й хоча він поки сам не робить зарядку, але залюбки проводить час з мамою.

Інна Мірошниченко
_inna_mi_/Instagram

Нагадаємо, що раніше Інна Мірошниченко розповіла про непростий шлях, який розпочався ще у дитячому будинку, коли їхню родину попередили про проблеми зі здоров'ям Марселя. За її словами, спочатку вони відчули страх через велику відповідальність, але одразу зрозуміли, що зможуть усе подолати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Здебільшого лежить»: дружина Тімура Мірошниченко розповіла про стан сина після операції

Новини по темі