«Закоханий, як ніколи раніше»: соліст Quest Pistols Антон Савлепов уперше розповів про нові стосунки

Антон Савлепов із Quest Pistols вперше розповів про нові відносини

Співак, співзасновник та фронтмен гурту Quest Pistols Антон Савлепов вперше за довгий час дав інтерв'ю та ексклюзивно у «ЖВЛ Представляє» у «Сніданку з 1+1» розповів про нові відносини.

Раніше співак був одружений з актрисою Іриною Горбачовою, однак у 2023 році пара розлучилася, зокрема, через її проросійську позицію. В інтерв'ю Савлепов заявив, що зараз його серце не вільне, але не розкрив імені нової обраниці.

«Якщо чесно, зараз я вкрай закоханий, як ніколи раніше. Тому, можливо, й музика в мене така відверта. Я обожнюю любити і це є основою мого світосприйняття», - зазначив він.

Савлепов також розповів про батьків, які півроку жили в окупації та зазначив, що повномасштабна війна повністю змінила його сприйняття світу та допомогла усвідомити важливість спілкування з близькими людьми.

«Це набуло для мене нового особистого значення після того, як мої батьки півроку провели в окупації. Після такої напруженої розлуки починаєш інакше усвідомлювати важливість спілкування. Приймати життєві обставини такими, якими вони є – складні чи легкі, веселі та не дуже, все це є частиною картини чарівного безмежного світу. Не кричи, як маля, адже, швидше за все, цей момент – це найкраще, що ти маєш», - повідомив він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спілкування обмежується відеодзвінками»: Наталка Карпа розповіла про стосунки на відстані з чоловіком-військовим

Більше новин