«Закоханий, як ніколи раніше»: соліст Quest Pistols Антон Савлепов уперше розповів про нові стосунки

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Антон Савлепов із Quest Pistols вперше розповів про нові відносини

Антон Савлепов із Quest Pistols вперше розповів про нові відносини

Поділитися:

Співак, співзасновник та фронтмен гурту Quest Pistols Антон Савлепов вперше за довгий час дав інтерв'ю та ексклюзивно у «ЖВЛ Представляє» у «Сніданку з 1+1» розповів про нові відносини.

Раніше співак був одружений з актрисою Іриною Горбачовою, однак у 2023 році пара розлучилася, зокрема, через її проросійську позицію. В інтерв'ю Савлепов заявив, що зараз його серце не вільне, але не розкрив імені нової обраниці.

«Якщо чесно, зараз я вкрай закоханий, як ніколи раніше. Тому, можливо, й музика в мене така відверта. Я обожнюю любити і це є основою мого світосприйняття», - зазначив він.

Савлепов також розповів про батьків, які півроку жили в окупації та зазначив, що повномасштабна війна повністю змінила його сприйняття світу та допомогла усвідомити важливість спілкування з близькими людьми.

«Це набуло для мене нового особистого значення після того, як мої батьки півроку провели в окупації. Після такої напруженої розлуки починаєш інакше усвідомлювати важливість спілкування. Приймати життєві обставини такими, якими вони є – складні чи легкі, веселі та не дуже, все це є частиною картини чарівного безмежного світу. Не кричи, як маля, адже, швидше за все, цей момент – це найкраще, що ти маєш», - повідомив він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спілкування обмежується відеодзвінками»: Наталка Карпа розповіла про стосунки на відстані з чоловіком-військовим

Новини по темі