Телеканал 1+1 започаткував власну премію Золотий лайк

Золотий лайк, голосування глядачів за найкращих на 1+1
1plus1.ua

Хто стане переможцем в 2018 році, вирішуєте тільки ви!

Поділитися:

Офіційний сайт телеканалу 1+1 1plus1.ua започаткував власну премію Золотий лайк - голосування інтернет-користувачів та глядачів за найкращі телевізійні проекти, серіали, а також улюблених ведучих та акторів.

У дванадцяти номінаціях глядачам пропонується проголосувати за найбільш вражаючі телевізійні програми 2018 року та обрати улюблених зірок 1+1.

Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Володимир Остапчук, Дмитро Комаров, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Соломія Вітвицька, Андре Тан, MONATIK, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль, Володимир Зеленський та інші зірки 1+1 боротимуться за перемогу у номінаціях Ведучий року, Ведуча року, Кулінар року, Експерт року, Ікона стилю.

Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Микита Вакулюк, Яніна Андреєва, В’ячеслав Довженко та інші актори номіновані на звання Актора року та Акторки року.

Золотим лайком також можна нагородити улюблені проекти Танці з зірками, Голос країни, Вечірній квартал, Ліга сміху, Світ навиворіт, Модель XL, Школа, Дві матері та інші у номінаціях Гумористичний проект року, Розважальне шоу року, Реаліті року, Серіал року. Окрім того, користувачам пропонується пригадати музичну композицію, яку вони найчастіше наспівували у 2018 році, та проголосувати за неї у номінації Саунд-трек року.

Переходьте на сайт для голосування Золотий лайк та залишайте свої голоси у кожній номінації. 

1+1 - це цілий світ вражаючих проектів та талановитих особистостей, які неодноразово отримували премії Телетріумф, зокрема, цього року – рекордну кількість статуеток.

Тепер ми би хотіли дати можливість висловити свою думку і нашим глядачам завдяки премії Золотий лайк. Я рада, що за допомогою сучасних технологій ми маємо змогу залучати аудиторію до створення власного Оскару, - прокоментувала Директор діджитал-напрямку 1+1 media Анна Ткаченко.

Голосування стартує сьогодні, а ім’я переможця стане відомо 21 грудня. Зірки-переможці отримають статуетку Золотий лайк. Користувач може проголосувати за кожного з номінантів один раз. У день оголошення переможців 10 користувачів, які проголосували, отримають приз – екскурсію телеканалом 1+1 та залаштунками улюблених телевізійних проектів. Переможці визначаться за допомогою https://www.random.org/