В «Арґумент-Кіно» розкажуть про канадський фільм, присвячений Голодомору

Арґумент-Кіно: Канадський фільм «Гіркі жнива» та серіал Паоло Соррентіно «Молодий Папа»
1plus1.ua

У ніч з 19 на 20 лютого в програмі «Арґумент-Кіно» говоритимуть про прем'єру фільму «Гіркі жнива» і серіал Паоло Соррентіно «Молодий Папа»

Поділитися:

Вночі з 19 на 20 лютого о 01:25 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про прем’єру канадського ігрового фільму «Гіркі жнива» реж. Джорджа Менделюка, присвяченого Голодомору 1932-33 років, а також у розмові Володимира Войтенка з письменником Михайлом Бринихом – про серіал Паоло Соррентіно «Молодий Папа».

Також у програмі – огляд кінотеатральних новинок, зокрема, це романтична драма «Тюльпанова лихоманка» (реж. Джастін Чедвік), анімаційний фільм «Червона черепаха» (реж. Міхаель Дюдок де Віт), комедійна драма «Життя і мета собаки» (реж. Ласе Галстрем).

А ще – телесеї про режисера Паоло Соррентіно та його серіал «Молодий Папа», про кінооператора Юрія Гармаша, актора Бенісіо дель Торо й кінокомпозитора Мішеля Леґрана.

Михайло Бриних народився 1974 року в Києві, навчався журналістиці в Університеті Тараса Шевченка і є автором понад 500 публікацій у пресі. Працював редактором у газетах, журналах і на телебаченні. Там само – як сценарист. А ще вів інтелектуальне ток-шоу «Остання барикада» на «1+1». Знімав документальні фільми й видав вісім книжок. Лауреат премій “Коронація слова” та “Книга року Бі-Бі-Сі”.