4 стильних капелюшки на всі випадки життя

Дизайнер зі Львова Руслан Багінський розповів, як обрати головний убір.

Поділитися:

Український дизайнер капелюшків Руслан Багінський лише нещодавно заснував свій бренд, а його витвори вже одягають відомі модниці - Катя Осадча, Джамала і Надя Дорофеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найяскравіші образи Каті Осадчої на UFW'18

 

Молодий дизайнер поділився порадами, як підібрати головний убір для різних форм обличчя. Які тренди у новому осінньому сезоні та на що варто звернути увагу українським модницям?

1. Обирайте фуражки для овального типу обличчя.

Фуражка - головний убір, який був інтерпретований із військової форми. Дизайнери модернізували її вигляд, і вона стала популярною серед сучасних модниць.

Фуражки можна носити будь з чим. Як на мене, вони універсальні і практичні.

2. Канотьє з фетру підійде для дощової погоди. Цей головний убір можна одягати під сукню, пальто чи класичний костюм, щоб довершити свій образ.

3. Федора з широкими полями прекрасно підійде для жінок старшого віку.

Цей капелюшок часто називають чоловічим, однак на сьогоднішній день вони вважаються універсальними. Федору з широкими полями ви можете одягати під класичний стиль одягу.

Федора з широкими полями та канотьє підійдуть для жінок із круглим або квадратним типом обличчя.

4. Федора з короткими полями більше підходить для жінок із овальним типом обличчя. Цей вид капелюшку вважається молодіжним варіантом.

Для жінок із овальним або трикутним типом обличчя пасуватимуть фуражки або федора з короткими полями.

Популярність Руслана Багінського нечувано зросла, коли відома модель Белла Хадід опублікувала в Інстаграм фото, де вона у капелюшку від Багінського. Головні убори львівського дизайнера вже встигли засвітитися у модних журналах та на червоних доріжках Канського кінофестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які спідниці будуть модними цього сезону: Поради Андре Тана