Чоловіки 1+1 розповіли, які подарунки насправді хочуть отримувати

14 жовтня свято особливе – День Захисника України та Покрова

Поділитися:

Ведучі «1+1» розмірковують про нову для країни дату, традиції її святкування і про подарунки у цей день.

Святослав Гринчук«Чоловіки — це великі діти, які теж люблять класні подарунки, просто інколи соромляться це виказувати. Якщо ж говорити саме про День захисника України — то тут усі наші захисники, мабуть, мріють про те саме. Про перемогу, мир та безпеку, — зізнається ведучий «ТСН» Святослав Гринчук. — Простіше кажучи — про те, щоб не було від кого захищати.. От тоді вже і можна буде вибирати подарунки між стандартними шкарпетками та парфумами. До речі, не лише чоловічими. Серед захисників України — чимало захисниць. І це не менш їхнє свято».

І з своїм колегою погоджуєтся ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор ГордєєвЄгор Гордєєв.

«ТОП-подарунок на День захисника — це повернення з бліндажів до своїх близьких. Сьогодні — поки так. Це не «чоловіче» свято із піною для гоління. В тому сенсі, що не тільки чоловіче і не це головне. Думаю, коли ми до кінця зрозуміємо цю дату, це буде день без подарунків. Можливо, замість них будуть родинні застілля і спогади».

У День захисника України я хотів би отримати перемогу на Донбасі, —  Олексій Душка

Якщо вам хочется зробити подарунок від щирого серця, то не забувайте, від коханої людини він завжди найкращий.

Юрій Горбунов«Чоловікам справді складно вибирати подарунки. Тут я згоден з жінками. Але точно можу сказати, що чоловікам завжди дуже приємно, коли його друга половина пам'ятає про подарунок, серйозно над цим питанням працює, думає, вибирає, — зізнається Юрій Горбунов. — Звичайно, чоловіки дуже люблять сюрпризи. А подарунок від коханої людини завжди найкращий».