Лідія Таран показала, як підросла її донька Василина

Донька Лідій Таран підросла
1plus1.ua

Ведуча одягнула свою доньку у святкову вишиванку на свято 1 вересня

Поділитися:

1 вересня настало, і сьогодні українські школярі повертаються до навчання. Батьки підтримують дітей у цей святковий день і проводжають їх у новий навчальний рік. Зіркова ведуча Лідія Таран також супроводжувала свою доньку Василину на свято. Лідія показала зворушливе фото в Інстаграм.

Фотоколаж показує, як виглядала Василина, коли вона пішла у 1 клас, і який вигляд дівчинка має зараз. Сьогодні Василина стала 4-класницею. Зіркова матуся одягнула доньку у мальовничу святкову вишиванку. Лідія Таран також зізналася, що з кожним роком Василина  збирається до школи спокійніше та відповідальніше. 

Розумію, що це не тому що вона хоче йти до школи, а тому що є усілякі гарненькі канцелярські штуки: щоденник із головоломками, картинками. Це – фан для неї. Зараз ми приміряли шкільну форму, і в ній ще походимо четвертий рік. А в старших класах вже немає форми. Тобто ми економно вчинили: в нас одна форма на чотири роки.

Лідія також зізналася, що її донька більше скучила за друзями та вчителями, ніж за наукою. Крім того, зіркова матуся зізналася, що їй важко вставати вранці. Ранкові ефіри надзвичайно виснажили ведучу. У школу Василинка збирається самостійно,. А найбільшими витратами на період навчання стало для матері та доньки взуття.

Кросівки, туфлі для бальних танців, усілякі балетки – зібрати всі види взуття – це найдорожча історія наразі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран: Відверто про кохання, кар'єру, доньку та мрії