Романтична осінь: Квітковий принт знову в моді

Як носити квітковий принт восени 2018
@kosadcha

Зірки 1+1 приміряли найніжніший принт осені.

Поділитися:

Здається, мода на флористичний принт не пройде ніколи. Вже декілька сезонів поспіль квіти залишаються улюбленим принтом світових кутюр’є. З сезону в сезон змінюється лише колір, розташування та розмір квітів. Як правильно носити квітковий принт цієї осені - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші зачіски осені 2018: 5 стильних варіантів

Цього холодного сезону у моді зображення айстр, георгін та хризантем. Окрім цих звичних для осені квітів, популярними стануть зображення бегоній та лілій.

@lidiyataran 

Квітковий принт модно носити на будь-якому одязі - куртках, бомберах, сукнях, сарафанах, блузах, чобітках, сумках, хустинках тощо. Жіночний образ з квітковим принтом на атласній блузу обрала телеведуча Катя Осадча. Такий образ зірка доповнила стриманими туфлями-човниками, класичними чорними брюками та стильною кепкою.

@kosadcha

Особливо ніжний вигляд має квітковий принт на білому тлі. Оберіть стильну сукню-міді із акварельним зображенням квітів, міксуйте образ з ефектним клатчем й чобітками на підборах - і ви точно будете у тренді. 

@solomiyavitvitska

@marichkapadalko

Ну й безсумнівно квітковий принт ідеально пасує до вишиванок! Вирішила створити квітковий образ з вишиванкою ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір. Зірка зробила акцент на мальовничій сукні, доповнивши образ босоніжками трендового лілового відтінку. 

@liudmila.barbir

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних суконь для осіннього вікенду