Що носити восени: 7 стильних речей для базового гардеробу

Модний експерт Андре Тан розповів про базовий одяг осіннього сезону, а також назвав головні тренди

Поділитися:

Аби не накупити зайвого і тримати свій гардероб у порядку, вам необхідно знати про головні тренди осіннього сезону.

Сукні та спідниці довжиною міді. Надавайте перевагу довжині міді, обираючи нову сукню чи спідницю. Найбільш вдало довжина міді буде виглядати на жінках високого зросту.

Ця довжина актуальна вже четвертий сезон поспіль, і цей сезон не став винятком.

Сорочки в клітинку. Одяг в клітинку залишається трендом сезону, тому сміливо купуйте речі з таким принтом. Можна обирати будь-яку клітинку - дрібну або ж велику. Одяг в клітинку чудово поєднується із шкіряними куртками. Особливо популярним видом шкіряних курток вважається косуха.

В’язані светри. Теплий светр грубої ручної в’язки буде модним в осінньому сезоні. Він найбільше підходить жінкам із прямокутним типом фігури. Крім того, особливо популярними стають светри, кардигани та пальта oversize. Підбираючи кардиган розміру oversize, пам’ятайте, що він повинен бути мінімум на 10 см коротший за довжину сукні.

Більшість жінок почуваються у такому одязі затишно та комфортно. У ньому можна заховатися від дощу та холодного осіннього повітря.

Вовняні штани та джинси. Найпопулярнішою тканиною сезону став денім. Він не здає свої позиції кожного сезону. Модний експерт Андре Тан вважає, що це універсальна тканина для осінньо-зимового сезону тому, що вона ідеально поєднується із в’язаними светрами великої в’язки, а також осіннім взуттям різних видів: чобітками, ботильйонами, туфлями.

Вельветовий піджак або пальто. У всіх нас вельветова тканина асоціюється з часами 90-х. Андре Тан не знає, як відреагують українські жінки на такий тренд, однак нова колекція вельветового одягу від Gucci дійсно стала наймоднішою. Вельветові речі найбільше підходять худорлявим жінкам високого зросту.

Взуття. Створюючи спортивний образ, сміливо одягайте кросівки або кеди. Також популярними у новому сезоні будуть туфлі у чоловічому стилі: оксфорди, броги, лофери, дербі, челсі. Не здають своїх позицій і ботильйони. Андре Тан радить обирати ботильйони на товстих та зручних підборах.

Аксесуари. Доповніть свій осінній образ модними перчатками. Особливо популярними в новому сезоні будуть перчатки із тонкої шкіри.

Найважливішим аксесуаром жінки вважається сумка. Їх різноманітність на прилавках магазинів вражає. Найпопулярнішою моделлю сумок вважається кросс-боді. Вона має довгий ремінь, який носиться через плече. Також вона зручна у користуванні, не сковує рухи та звільняє руки.

Чудовим осіннім аксесуаром стане шарф. Наймоднішими видами шарфів в новому сезоні будуть пелантин та снуд.

Слідкуйте за модними тенденціями та залишайтеся красивими і задоволеними собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які спідниці будуть модними цього сезону: Поради Андре Тана