З нагоди 70-річчя фільму «Сніданок у Тіффані» відкрили кав’ярню

З нагоди 70-річчя фільму «Сніданок у Тіффані» відкрили кав’ярню
vanityfair.com

Ньюйорківці спробували запашні круасани у новій ресторації у стилі Tiffany & Co.

Поділитися:

Минуло 70 років від появи на екрани легендарної кінострічки Сніданок у Тіффані. З нагоди річниці у Нью-Йорку відкрили нову кав’ярню із смачними сніданками під назвою Blue Box Café. Чорна кава та пухкі круасани, тости з авокадо та яєшня із трюфелями - розкішне меню вражає! Вид із вікон кав’ярні відкривається на затишний парк. 

Віце-президент Tiffany & Co Річард Мур зізнався, що це місце зробить будинок Тіффані ще затишнішим та привабливішим для клієнтів. 

Кав’ярня стане для усіх шанувальників Тіффані ще однією нагодою відвідати улюблений ювелірний магазин і придбати новий стильний аксесуар, що доповнить образ. 

Кав’ярня знаходиться у фірмовому магазині із прикрасами на п’ятому поверсі старовинної будівлі на П’ятій авеню, 725. Керував оформленням інтер'єру Рід Кракоф - модний американський дизайнер, який вже встиг попрацювати із такими всесвітньо відомими модельєрами та дизайнерами, як Ральф Лорен та Томі Хілфігер. Інтер’єр та кольорова гама витримані у стилі Тіффані. Білий та м’ятний кольори створюють легку та невимушену атмосферу.