Які кольори у моді цієї осені і з чим їх поєднувати

Які кольори у моді цієї осені і з чим їх поєднувати

Кожна із нас хоч раз у житті замислювалася: хто диктує, які кольори будуть актуальні цього сезону?

Поділитися:

Виявляється, що у CША знаходиться інститут Pantone, який щороку формує нову палітру відтінків. Цього сезону до неї потрапили стриманий сірий, гренадин i маслянистий ром.

Cтриманий сірий — нейтральний колір, які належить до базових. Найбільше пасує до офісного стилю. Наприклад, брючний костюм у поєднанні з чорною водолазкою або білою сорочкою. 

Попри те, що відтінок «стриманийм, його з легкістю можна перетворити на вечірній. Просто додайте до нього аксесуари червоного, лимонного, вершкового і синього кольору.  Сірий чудово розкривається у головних уборах — фетрових капелюхах або фуражках.​

Та не забувайте, ваш стильний образ не врятує навіть наймодніший одяг, якщо на ньому будуть помітні прикрі недоліки у вигляді плям від поту. У пошуках рішення фахівці компанії Beiersdorf провели безліч лабораторних тестів і створили універсальний інноваційний засіб для тканин різних типів і кольорів. Відтепер досягти ідеального образу можна з дезодорантом NIVEA “Невидимий захист для чорного і білого”, і чорне назавжди залишиться чорним, а біле — білим!

Маслянистий ром — смачний відтінок бежевого, який поєднується з багатьма іншими. Синій, світлорожевий і навіть золотистий. Обирайте яким вам подобається! Найорганічніше цей колір виглядає у светрах,  верхньому одязі і аксесуарах.

Гренадин — це теплий і насичений червоний, який дуже гарно поєднується із базовими кольорами — білим або чорним

Тож не зволікайте і складне свої особисті луки, щоб взяти участь у фотоконкурсі від  NiVEA і Сніданку з 1+1