ЧистоNews: Як Каменських танцювала в гіпсі під пісню про невдалий стрибок з парашутом

Співачка Настя Каменських зробила ремейк на популярну пісню, заспівавши про нещасний випадок.

Поділитися:

Ведучі гумористично-інформаційної передачі ЧистоNews Володимир Зеленський та Валерій Жидков у новому сезоні піднімають найактуальніші питання та запрошують відомих гостей, які відрізнилися чимось особливим.

Так Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі в ефірі зізнався, навіщо заправив штани в шкарпетки та чому він «переїхав» у наметЧистоNews: Міхеїл Саакашвілі зізнався, чому заправив штани в шкарпетки.

Ще однією гостею Чисто News стала ведуча програми Розсміши коміка. Діти Настя Каменських. Після невдалого стрибка з парашутом співачка перенесла серйозну операцію, тому на програму прийшла на милицях. При цьому Каменських заявила, що насправді вона зовсім неекстремальна людина.

Для мене це крок в майбутнє. Я захотіла залишити певні речі в минулому. Стрибок з парашутом був більше психологічною потребою, аніж пошуком неймовірних емоцій, – зізналася Каменських.

Валерій Жидков пожартував, що відтепер у Чисто News буде нова рубрика ТЧЛ – Травми Чудових Людей, куди приходитимуть зірки шоу-бізнесу, політики та просто публічні люди, які травмувалися.

В ефірі показали уривок відео з блогу Насті Каменських, де видно, як невдало приземлилася співачка та зламала ногу.

Щоб стрибок з парашутом закінчився успішно, надягайте військове взуття, яке захищає ноги і залишайтеся вдома, – жартували ведучі.

Через травму дует Потапа та Насті Каменських не записали нову пісню, яка б стала ще одним хітом сезону. Тому Володимир Зеленський та Валерій Жидков виправили ситуацію та запропонували співачці новий шедевр про стрибок з парашутом.

Настя Каменських чудово вопралася із веселим завданням. Ремейк на пісню Лето так завів Каменських, що вона навіть почала танцювати з гіпсом. Дивіться, як все було у повному випуску ЧистоNews від 6 вересня