Телеканал 1+1 покаже «Чудо за розкладом»

Глядачам телеканалу 1+1 покажуть прем'єру мелодрами «Чудо за розкладом».

Поділитися:

4 вересня о 21.00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра мелодрами Чудо за розкладом – 4-серійного телесеріалу виробництва студії Sister's Production.

За сюжетом, головна героїня Вероніка – молода і красива, але після автомобільної аварії прикута до інвалідного крісла. Вона перебуває в депресії і не вірить в можливість власного одужання.

Єдине, що виводить її з такого стану – захоплення астрономією і рідкісне явище, яке незабаром має відбутися: зіткнення комет в сузір'ї Волосся Вероніки. Випадково вона знайомиться з Андрієм, молодим успішним юристом. Він починає відвідувати Вероніку і підштовхувати її до боротьби з недугою.

Молоді люди закохуються один в одного, Андрій навіть йде від дівчини, з якою повинен був незабаром одружитися. Але Вероніці і Андрію доведеться пройти через безліч перешкод, щоб нарешті бути щасливими.

Цей фільм привертає увагу цікавим сюжетом. Ми не просто розповідаємо історію про дівчину з обмеженими фізичними можливостями, ми показуємо, як вона вміє любити і бути коханою, – розповіла креативний продюсер і актриса фільму Дар'я Трегубова.

Головну героїню зіграла актриса Катя Молчанова, яка зараз знімається в багатьох фільмах. Її персонаж - дуже цікава дівчина, захоплюється астрономією і їздить на мотоциклі. Однією з найскладніших і красивих сцен, яку знімали з акторкою, була сцена аварії. Креативний продюсер каже, що у всієї знімальної групи просто завмирали серця.

Чудо за розкладом привертає увагу не тільки цікавим сюжетом, а й зірковим акторським складом. У картині знімалися: Катерина Молчанова, Сергій Стрельников, Дмитро Лаленков, Анна Варпаховська, Інна Мірошниченко, Остап Ступка, Володимир Горянський, Тарас Денисенко. Режисером виступила Ірина Громозда.

Нагадаємо, що цієї осені телеканал 1+1 готує безліч гучних прем'єр, серед яких комедійні телесеріали Кандидат, Село на мільйон, Найкращий тиждень мого життя, другий сезон серіалу Матусі.