День Незалежності на «1+1»: дивіться трансляцію концерту легендарного гурту «Океан Ельзи»

До Дня Незалежності телеканал «1+1» традиційно підготував для своїх глядачів особливий сюрприз.

Поділитися:

Відсвяткувати знаковий для кожного українця день «1+1» пропонує під улюблені пісні легендарного гурту «Океан Ельзи», адже 24 серпня на телеканалі відбудеться пряма трансляція масштабного концерту улюблених музикантів у Києві на НСК «Олімпійський». Вперше після року перерви у гастрольній діяльності прихильники гурту зможуть насолодитись шаленою енергією живого виступу «океанів».

Святкуймо 27-річчя Незалежності України разом! Розпочнуть пряму трансляцію улюблені українські ведучі та відома телепара Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Виробництвом телетрансляції концерту «Океану Ельзи» займається «1+1 Продакшн».

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Окрім того, до свята у соціальних мережах телеканалу був оголошений конкурс серед прихильників музики «океанів».

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно записати кавер на улюблену пісню ОЕ, завантажити відео у свій профіль Instagram з хештегом #ОЕкавер та відмітити офіційну сторінку @1plus1_ua.

Вже 22 серпня буде оголошено переможця, який отримає квиток на концерт «Океану Ельзи» в першу фан-зону, а його кавер прозвучить у новому сезоні «Голосу країни».

Деталі конкурсу можна дізнатись за посиланням