«Здавалося, що це — на все життя»: Чоловіки 1+1 про свої перші поцілунки

У переддень Дня закоханих відомі чоловіки поділилися особистим.

Поділитися:

Напередодні відомі ведучі та актори пригадали для 1plus1.ua свої перші поцілунки. Зважилися розповісти про особисте ведучі 1+1 Юрій Горбунов, Володимир Остапчук, Олександр Попов, Руслан Сенічкін, суддя Танців з зірками та Ліги сміху Влад Яма, комік Юрій Ткач, актор студії Квартал 95 Євген Кошовий, головний герой серіалу Школа Микита Вакулюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні Дня закоханих Ніка зі Школи зізналася, чи вільне її серце

Юрій Горбунов: «Я перший поцілунок дуже добре пам'ятаю. Це був дитячий садок. Її звали Оля. У нас поруч були ліжка в спальні. Одного разу при дивовижних обставинах я її поцілував у щічку. На що вона відреагувала: «Що ти робиш?».

Влад Яма: «Мені було 12. Я проводжав свою партнерку додому. І це сталося. Біля під’їзду. Здалося, що це на все життя. Що це кохання справжнє. Але дні за три я дізнався, що вона танцювала і цілувалась із моїм  другом».

Володимир Остапчук: «Це було у місті Умань. Дівчину звали Діана, здається. Вона мені надзвичайно подобалась.  Я її поцілував в щічку. І вона розревілася. Потім у мене з батьками була дуже серйозна розмова. Діанко, мені соромно, я хотів би вибачитися». 

Юрій Ткач: «Свій перший поцілунок я пам’ятаю, як зараз. Це було, мов яскравий спалах. Це був содочок № 76 міста Дніпро. Звісно, це був поцілунок за їжу».

Більше зворушливих та веселих історій дізнавайтеся у відео.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лола зі Школи розповіла про особливий подарунок від коханого