Валентина Хамайко озвучила головну героїню у серіалі Діагноз

Сьогодні о 21:00 відбудеться прем’єра нового серіалу Діагноз

Поділитися:

Сьогодні, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра 13-серійної медичної драми-трилеру Діагноз. У центрі сюжету - історія головної героїні Анни, яка намагається повернути свою дитину. Жінка подає до суду на свого колишнього чоловіка, але дорогою до адвоката потрапляє в жахливу аварію та втрачає пам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 медичних серіалів про сильні почуття

Лікарі, котрі рятують десятки людей щодня, зберегли життя Анні, проте повернути їй пам’ять вони не в силі. Тож головній героїні доведеться будувати своє життя спочатку, відкриваючи забуті сторінки минулого одну за однією, незважаючи на перешкоди. 

Головну героїню Анну, яка бореться за справедливість та намагається повернути своїх дітей, озвучила ведуча Сніданку. Вихідний Валентина Хамайко. Телеведуча, яка також являється мамою трьох дітей, розповіла, що під час роботи на дубляжем серіалу була вражена силою духу головної героїні та почала вболівати за Анну:

«Я перейнялася силою духу головної героїні, яка опинилася у вкрай складній ситуації, але, незважаючи на негаразди, продовжила боротися за своє щастя. Вона - взірець для українських жінок.  Коли, здавалося б, усе втрачено – не потрібно опускати руки, а навпаки, продовжувати відстоювати свої права», -   поділилася своїми враженнями Валентина Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 сексуальних лікарів, що полонять ваші серця