Де і з ким Олександр Попов відсвяткував день народження (відео)

Дівчина з персиками
 Олександр Попов - день народження
1plus1.ua

Актор показав прихильникам, які зустрів своє день народження під час зйомок серіалу «Дівчина з персиками»

Поділитися:

Днями зірка серіалів і ведучий ранкової програми «Сніданок. Вихідний» Олександр ПоповОлександр Попов знайшов нове кохання відсвяткував свій 31-й день народження. Актор провів свято на знімальному майданчику нової 4-серійної мелодрами «Дівчина з персиками», виробництвом якої займається «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1», а також розповів, як його привітала команда:

Свій день народження я розділив із колегами на зйомках нового серіалу «Дівчина з персиками» і навіть не підозрював, що для мене готують сюрприз. Режисер сказав, що потрібно зробити дубль, а під час гри, в кадр вбігли колеги з моїм портретом і написом: «Актор №1». Я був вражений і приємно здивований, - поділився Олександр.

Під час розіграшу в сцені були задіяні відомі актори Олена Стефанська, Влад Нікітюк та Юрій Гребельник. Ексклюзивним відео Олександр Попов поділився на своїй сторінці в соціальній мережі:

За сценарієм нового серіалу «Дівчина з персиками» нещасний випадок кардинально змінив долі двох молодих людей - сільської дівчини Ані, яка торгує персиками біля траси, (Аліна Коваленко) і «мажора» Роми, який безтурботно витрачає своє життя (Влад Нікітюк). Героїня сіла в машину до Роми, щоб показати дорогу, але через хлопця пара потрапила в аварію. Після автокатастрофи дівчина залишилася прикутою до інвалідного крісла, а навколо ситуації розгорівся медіа-скандал. Батько Роми, бажаючи захистити репутацію своєї сім'ї, запросив Аню до свого будинку для того, щоб забезпечити їй повний догляд. Дівчина використовує цей шанс, щоб насолити герою, але Рома, який завжди мріяв про кар'єру лікаря, вирішує не тільки формально спокути свій гріх, а й докорінно змінити життя.

«Це єдиний сценарій за всю мою кар'єру, коли в 4-серійній «love story» кожна сцена має серйозну подію, кожному персонажу є куди рости, і у кожного героя у будь-якій сцені щось змінюється», - поділився режисер серіалу Сергій Толкушкін.

Головні ролі в мелодрамі виконали Аліна Коваленко, Влад Нікітюк, Юрій Гребельник, Олена Стефанська, Олександр Попов, Катерина Варченко, Дмитро Усов, Марія Моторна, Микола Боклан, Олена Хохлаткіна, Роман Ясинівський, В'ячеслав Хостікоєв, Лідія Чащина, Володимир Кузнєцов.

Продюсери серіалу - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна, креативний продюсер - Олена Єремєєва, виконавчий продюсер - Роман Лукін. Режисером-постановником виступив Сергій Толкушкін, оператором-постановником - Ігор Іванов.

Новини по темі