Доктор Хаус: як зараз виглядають актори серіалу і як змінилося їхнє життя за 20 років

Доктор Хаус
Доктор Хаус: як зараз виглядають актори серіалу і як змінилося їхнє життя за 20 років - фото
lisaedelstein/Instagram

Як змінилися зірки серіалу Доктор Хаус: Х'ю Лорі, Ліза Едельштейн, Роберт Шон Леонард, Дженніфер Моррісон та інші актори

Поділитися:

Культовий серіал Доктор Хаус, який транслюється на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 22:00, уперше вийшов на екрани ще у 2004 році.

За даними на 2013 рік, серіал переглянули понад 80 млн. глядачів, і він навіть потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Медичний серіал зробив знаменитими багатьох акторів, зокрема виконавця головної ролі Х'ю Лорі, який під час показу Доктора Хауса був визнаний найоплачуванішим актором в американських багатосерійних драматичних фільмах. Повідомлялося, що за зйомку одного епізоду Доктора Хауса актор отримував близько 400 тисяч доларів.

Пропонуємо дізнатися, як змінилося життя головних зірок серіалу Доктор Хаус за 20 років та як зараз виглядають актори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети феноменального успіху: 6 причин, чому серіал Доктор Хаус став одним із найкультовіших в історії телебачення

Х'ю Лорі

Британський актор Х'ю Лорі, який блискуче втілив на екрані роль Грегорі Хауса, після завершення серіалу зіграв одну з головних ролей у міні-серіалі AMC Нічний адміністратор, за що отримав премію Золотий глобус.

З 2015 по 2019 рік Лорі також можна було побачити в комедійному серіалі HBO Віце-президент, де він виконав роль Тома Джеймса. З 2020 по 2022 роки Лорі знімався в проекті HBO Авеню 5, а в 2021 році зайнявся екранізацією романа Агати Крісті Чому не Еванс?. У цьому проєкті він виступив продюсером, сценаристом, режисером та виконавцем однієї з ролей.

Зараз актору 65 років, він одружений з адміністраторкою Джо Грін, з якою виховує трьох дітей.

Доктор Хаус
Fox
Доктор Хаус
Getty Images

Роберт Шон Леонард

Американський актор Роберт Шон Леонард виконав у Докторі Хаусі роль лікаря-онколога на ім'я Джеймс Вілсон, який був найкращим другом доктора Хауса. Після завершення серіалу кар'єра актора не була такою стрімкою, як у Лорі. Він зіграв у кількох телепроєктах, включаючи Чорний список та Хороший лікар.

Зараз актору 54 роки, він одружений з Габріеллою Салик, яка професійно займається кінним спортом. З нею він виховує двох доньок. Відомо, що після зйомок у Докторі Хаусі Леонард і Хью Лорі стали друзями у реальному житті.

Доктор Хаус
Fox
Доктор Хаус
Getty Images

Омар Епс

Американський актор Омар Еппс виконав у серіалі лікаря-невролога Еріка Формана. Ця роль стала найбільш визначною в його кар'єрі. Ще до початку зйомок Доктора Хауса Омар знімався у медичній картині Швидка допомога, де втілив на екрані роль доктора Денніса Гента. У 2013—2014 роках Епс зіграв одну з головних ролей у серіалі Воскресіння, який вийшов на ABC.

Влітку акторові виповнився 51 рік. Він одружений на Кейші Співі, яка є учасницею хіп-хоп групи Total. У них двоє дітей - дочка К'марі Мей та син Аміра. Також він має доньку Айянну від попередніх стосунків.

Доктор Хаус
Fox
Доктор Хаус
Getty Images

Джессі Спенсер

Американський актор австралійського походження Джессі Спенсер виконав у Докторі Хаусі роль доктора Роберта Чейза з відділу діагностики. Після закінчення зйомок Спенсер почав грати головну роль пожежника на ім'я Метью Кейсі в Пожежних Чикаго. У 2021 році, на 10-му сезоні актор залишив шоу за власним бажанням, щоб, за його словами, «сконцентруватися на тих речах, які він хотів би зробити в майбутньому, і на своїй родині».

23 грудня 2006 року Спенсер заручився з Дженніфер Моррісон, партнеркою по серіалу Доктор Хаус, після того як зробив їй пропозицію в Парижі. Пара познайомилася в березні 2004 року в аеропорту Ванкувера, звідки вони їхали на зйомки першої серії Хауса, але зустрічатися почали тільки в липні. Морісон і Спенсер розповідали, що весілля мало пройти в приватному маєтку в Лос-Анджелесі в 2007 році. Однак у серпні 2007 року вони повідомили про розставання.

У 2014 році Спенсер закрутив роман із науковою співробітницею Калі Вудрафф Карр, з якою познайомився на одному з музичних фестивалів у Чикаго. У 2019 році пара одружилась, а в 2020 році вони зіграли весілля. У квітні 2022 року у пари народився первісток. У лютому цього року Спенсер відзначив 45-річчя.

Доктор Хаус
Fox
Доктор Хаус
Getty Images

Ліза Едельштейн

Американська актриса і драматург Ліза Едельштейн відома завдяки ролі Лізи Кадді в серіалі Доктор Хаус. Після участі у зйомках серіалу у 2014—2018 роках Едельштейн зіграла головну роль у серіалі Посібник для подруг до розлучення. У 2018 році вона знову попрацювала з Девідом Шором, творцем серіалу Доктор Хаус, зігравши роль лікарки-онколога Марини Блейз у кількох епізодах його шоу на медичну тематику Хороший лікар. У 2018-2021 роках вона виконувала роль Фібі в драмеді серіалі Метод Комінскі.

В даний час Едельштейн живе в Лос-Анджелесі в старовинному будинку зі своїм чоловіком, художником Робертом Расселом, а також з котом і трьома собаками, яких вона взяла з притулку. Акторка не має своїх дітей, але вона стала мачухою для двох синів Расселла від попереднього шлюбу. У травні цього року акторці виповнилося 58 років.

Доктор Хаус
Fox
Доктор Хаус
lisaedelstein/Instagram

Дженніфер Моррісон

Американська актриса, режисерка, модель та продюсерка Дженніфер Моррісон найбільш відома телевізійними ролями доктора Еллісон Кемерон в Доктор Хаус і Емми Свон в Якось у казці.

У перерві між зйомками п'ятого та шостого сезону серіалу Якось у казці зрежисувала свій перший повнометражний фільм Сонячні пси, прем'єра якого відбулася на кінофестивалі у Лос-Анджелесі у 2017 році.

Після розірвання заручин із колегою по серіалу Доктор Хаус Джессі Спенсером Дженніфер зустрічалася з актором серіалу Втеча Аморі Ноласко. Після розставання з ним у неї почалися стосунки з колегою по серіалу Якось у казці, актором Себастіаном Стеном, проте вони незабаром розійшлися. 2019 року вона почала зустрічатися з американським актором Джерардо Селаско. У 2020 році пара підтвердила, що узаконила свої відносини. У червні цього року акторка вперше стала мамою – у неї народилася донька. Наразі Дженніфер 45 років.

Доктор Хаус
Getty Images
Доктор Хаус
jennifermorrison/Instagram

Дивіться серіал Доктор Хаус із понеділка по четвер о 22:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Люди не отримують того, на що заслуговують»: 6 епічних цитат з Доктора Хауса

Новини по темі