1+1 розпочав зйомки нового серіалу Дві матері

1+1 розпочав зйомки нового серіалу Дві матері

Стрічка об'єднала багатьох відомих українських акторів.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомки 24-серійної україномовної мелодрами Дві матері, головні ролі у якій виконають українські актори Ольга Атанасова, Зоряна Марченко, Михайло Пшеничний, улюбленець глядачів, білоруський красень Кирило Дицевич та зірки українського кінематографу Ольга Сумська, Ірма Вітовська, Віталіна Біблів, Микола Боклан та Анатолій Гнатюк.

Зоряна Марченко

Михайло Пшеничний

Ольга Атанасова

Сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя дівчат. Між ними знов з’являється один коханий чоловік - багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів.

Виробництвом стрічки займається 1+1 Продакшн, продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник – Віталій Запорожченко.

Серіал є адаптацією успішного корейського формату «Дві матері. Гніздо зозулі». Прем’єра нової стрічки запланована у новому телевізійному сезоні на телеканалі 1+1.