1+1 покаже нове шоу студії Квартал 95 з Валерієм Жидковим

Новий гумористичний проект виходитиме щоп’ятниці.

Поділитися:

Скоро на телеканалі «1+1» стартує авторське гумористичне шоу сценариста студії «Квартал 95» Валерія Жидкова «#Гуднайтшоу».

Валерій - ведучий шоу «Вечірній Київ» і програми «Чисто news», один зі сценаристів «Вечірнього Кварталу» та інших проектів студії «Квартал 95». Свою кар'єру гумориста він розпочав у якості учасника команди КВК, отримавши сценічне ім'я «Тамбовський вовк». Зараз Валерій виступає з авторськими номерами в проекті «Вечірній Квартал» на «1+1» і сольними концертами.

У новому проекті «#Гуднайтшоу» відомий гуморист у форматі стендапу представить іронічні монологи про події в країні та світі, про культуру, шоу-бізнес і релігію, про роботу на телебаченні, а також тонко і гостро жартуватиме на побутові теми, розповідатиме смішні історії про відомих людей і про себе.

Як зізнався Валерій, гумор для нього - не мета, а засіб донести глядачеві свої думки:

У цьому шоу не буде жартів заради жартів. Гумор тут є не метою, а інструментом, щоб поділитися своїм баченням світу, донести свою думку глядачам. Поговоримо про нас. Про те, чим ми живемо, навіщо живемо, у що віримо, і як нами маніпулюють.

Зйомки шоу проходили на сцені «Театру на Подолі». Серед глядачів були не тільки прихильники «Тамбовського вовка» Валерія Жидкова, але і його зіркові друзі та колеги.