Чим здивує фінальний випуск #Гуднайтшоу

Чим здивує фінальний випуск #Гуднайтшоу

Валерій Жидков пожартував про силу спінерів та небезпеку смузі.

Поділитися:

Сьогодні о 22.20 телеглядачі 1+1 побачать фінальний випуск авторського гумористичного шоу сценариста студії Квартал 95 Валерія Жидкова #Гуднайтшоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я збирав матеріал для #гуднайтшоу все життя», — Валерій Жидков

У новій програмі Валерій у форматі стендапу поділиться своїми думками про релігію, віру і про те, що потрібно людині для щастя.

«Якщо подивитися на нас очима тих, хто жив 100-200 років тому, то у нас є все для щастя. Ми одягнені, взуті, по нам не бігають комахи, у нас є зуби після 40 років, нам навіть не потрібно два тижні їхати верхи на коні, щоб дізнатися, як справи у бабусі в Полтаві. Але все це не робить нас щасливими, і навіть спінери не вирішили цю проблему», - ділиться Валерій Жидков.

Під час виступу Валерій запитав у глядачів, чого їм не вистачає для щастя, і зробив висновок, що щасливими можна бути лише тоді, коли віриш, що живеш не дарма.

Також в новому випуску відомий гуморист поділиться своїми роздумами про релігію:

«Колись люди могли спалити на багатті ні в чому не повинну жінку просто тому, що священик бачив, як вона вночі перетирає якісь коріння і трави. Людина, можливо, намагалася приготувати собі смузі, а тут таке».

На думку Валерія, люди в наш час стали більш раціональними, а ставлення до свят значно змінилося.

«У нас стають популярними тільки ті свята, під час яких можна пити і не можна працювати», - зауважив гуморист.

Фінальний випуск «#Гуднайтшоу» виробництва студії «Квартал 95» дивіться сьогодні о 22.20 на «1+1».