Стала відома дата старту #гуднайтшоу Валерія Жидкова

Проект виходитиме щоп'ятниці.

Поділитися:

27 квітня о 22:22 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового гумористичного проекту #гуднайтшоу сценариста студії «Квартал 95» Валерія Жидкова. У форматі стендап-шоу «Тамбовський вовк» буде жартувати на тему актуальних подій у світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідати смішні історії про відомих людей і про себе.

Як зізнався Валерій , матеріал для шоу він збирав усе життя:

Матеріал збирав дуже довго. Все життя. Все, що звучить зі сцени #гуднайтшоу, - це все мої особисті думки, погляди і переживання. Я, звичайно, подекуди можу прикрасити розповідь для більшого ефекту, але тільки якщо це не спотворює правду.

Зйомки проекту проходили в Театрі на Подолі. Валерій розповів, що вибір місця не був випадковим, а новий проект для нього - виклик самому собі:

«Коли озвучили можливі місця для майбутньої зйомки, і я побачив у списку «Театр на Подолі», то про інше місце думати вже не хотів. Якось все зрослося. Це ніби й театр, але новий, який не пропах пилом, - ідеальне місце для експерименту. А «#гуднайтшоу» для мене експеримент, в ньому є певний виклик і собі, і оточуючим. Так само як в архітектурі «Театру на Подолі». До того ж він обладнаний за останнім словом техніки, так що кращого місця було просто не знайти».