Артем Ситник приватизував ділянку землі у передмісті Києва – сьогодні в програмі «Гроші»

Програма Гроші на 1+1: про що буде новий випуск від 16.11.2018
1plus1.ua

Чи законно відбулася приватизація?

Поділитися:

Мальовниче містечко Буча, що знаходиться під Києвом, – є одним з ласих шматочків у передмісті столиці. Саме тут у 2009 році Артем Ситник, який сьогодні займає позицію директора Національного антикорупційного бюро України, приватизував земельну ділянку розміром 10 соток. У новому випуску програми «Гроші», який вийде сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1, журналісти проекту спробують дізнатися, чому Артем Ситник терміново продав земельну ділянку, чи законно відбулася приватизація, та чому до звинувачення прокуратури у незаконному отриманні ділянок потрапили усі сусіди Ситника крім самого чиновника.

Також команда «Грошей» розкаже, чому Україну поглинув комунальний колапс. Як вплине нестача на субсидії в бюджеті у 40 мільярдів гривень, чи спричинить це масові неплатежі по комунальним послугам серед населення та чи варто чекати на соціальний бунт – дивіться о 21:45 на каналі 1+1.

Крім того, журналісти програми «Гроші» розкажуть, телеглядачам, що вдалося дізнатися завдяки зламаній переписці екс-голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, який днями виїхав з України після викликів на допит у прокуратуру.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістці «Грошей» погрожують фізичною розправою