"Гроші" дізналася, як жила і чим займалася коханка Януковича

"Гроші" дізналася, як жила і чим займалася коханка Януковича

Знахідки в Межигір'ї доводять, що екс-президент майже 8 років зраджував Людмилу Янукович та жив разом зі сво'ю коханкою, і її донькою

Поділитися:

Знахідки в Межигір'ї доводять, що екс-президент майже 8 років зраджував Людмилу Янукович та жив разом зі сво'ю коханкою, і її донькою. Підтвердженням цьому стали дитяча кімната і купа фотографій в резиденції Януковича. Журналісти програми "Гроші" вирішили з'ясувати, хто ж ця загадкова білявка.

Кажуть, що завоювала Любов Полежай серце Януковича старим добрим методом – через шлунок, оскільки працювала в нього офіціанткою. Народилася в тому самому Єнакієве. Колишній чоловік Полежай розповідає, що Люба влаштувалася офіціанткою до Януковича іще в 2002 році, а допомогла їй сестра, яка працювала особистою кухаркою екс-президента.

Чоловік уже давно не спілкується з колишньою дружиною, а Любов Полежай ретельно приховує своє особисте життя від сторонніх очей.

На її особистій сторінці в соцмережі майже немає особистих фото. Жінка постить вірші про кохання, розміщує фото з квітами та хизується своїми песиками. Також відомо, що Любов Полежай власниця елітного салону краси в столиці, а ще на неї зареєстрований благодійний фонд "Дорога майбутнього", який щедро фінансувався державою.