"Гроші" відкрили громадську приймальню на Майдані Незалежності

"Гроші"  відкрили громадську приймальню на Майдані Незалежності

Люди приїхали з усієї Україні та чекали на Майдані зранку.

Поділитися:

У суботу, 3 жовтня, журналісти "Грошей" на головній площі країни спілкувалися з українцями, які пропонували їм теми для розслідувань. Люди приїхали з усієї Україні та чекали на Майдані зранку, щоб розказати журналістам про свавілля та беззаконня, від якого потерпають. Декілька годин поспіль один за одним глядачі розповідали історії, від яких волосся стає дибом.

Понад 120 чоловік розповіли про факти корупції та несправедливості. Серед гостей громадської приймальні були і молоді люди, і пенсіонери, і колишні учасники АТО – всім їм журналісти та ведучий програми приділили максимум уваги та прийняли всі матеріали.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми "Гроші".

"Для багатьох наша програма – єдиний спосіб донести правду та домогтися справедливості. Нам регулярно пишуть у соцмережах та звертаються до нашої онлайн приймальні http://groshi.1plus1.ua/, і, на відміну від чиновників, які ховаються від людей за дверима кабінетів, ми хочемо зробити спілкування з глядачами простим та відкритим. Тому наша приймальня – це місце куди кожен може прийти зі скаргою на чиновників та можновладців", - розповів ведучий "Грошей" Олександр Дубінський.

В свою чергу шеф-редактор програми "Гроші" Максим Сухенко зазначив: "Чи потрапить історія до ефіру програми залежить перш за все від того, які докази вдасться знайти журналістам. Але ми гарантуємо, що детально розглянемо кожну отриману історію, і зробимо все від нас залежне, щоб допомогти всім, хто до нас звернувся. Адже, нам дійсно не все одно"

Нагадаємо, що "Громадська приймальня" - це спецпроект програми "Гроші", який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Детальніше про "громадську приймальню" дивіться у сюжеті програми "Гроші" вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.