Гроші: Як батюшка-депутат заробляє на біженцях із Донбасу (ВІДЕО)

Гроші: Як батюшка-депутат заробляє на біженцях із Донбасу (ВІДЕО)

Журналісти програми Гроші розкрили аферу попа

Поділитися:

Коли в країні смута і немає роботи, свої тенети розкидають мисливці за душами. Вони обіцяють зцілення від серцевих ран, але насправді бачать у своїй пастві рабів. І не божих, а своїх...

У минулому випуску програми розслідувань "Гроші" журналісти розповіли, як попи наживаються на біженцях з Донбасу. У центрі сюжету про горе-релігію опинився священик і депутат з Коцюбинського, що на Київщині, Микола Ільницький. Ось уже 15 років отець Микола не може збудувати в селищі собор. Але водночас хизується стрімким успіхом свого благодійного центру "Логос". Від початку війни на сході священик прихистив тут майже 200 переселенців, більшість із яких стверджує: на них намагаються заробити.

"Нас відряджають на ярмарки жебракувати. Просити для себе їжу", - каже біженець Гагік.  А ще запевняє: отець-депутат Микола тисне на жалість історіями переселенців і випрошує ще більше земель і будівель для свого центру "Логос".

Як саме Ільницькому вдається розширювати кордони своїх володінь? Хто допомагає йому вести ганебний бізнес? Усе про афери коцюбинського батюшки - у відео онлайн: