Гроші: У Львові та Чорткові до Громадської приймальні звернулись понад 250 громадян

Гроші:  У Львові та Чорткові до Громадської приймальні звернулись понад 250 громадян

Українці скаржаться на безробіття, постійні затримки у виплаті заробітних плат, корупцію та байдужість політиків.

Поділитися:

Минулого тижня журналісти програми Гроші вкотре відкрили свою Громадську приймальню – цього разу одразу у двох містах – Львові та Чорткові (Тернопільська обл.), де поспілкувались з містянами та глядачами програми.

На зустріч з командою Гроші приїхали люди з різних куточків Західної України, які чекали на журналістів зранку, щоб розказати свої життєві історії та надати докази свавілля і беззаконня, від якого потерпають.

Зокрема, громадяни розповідали про факти корупції, обман із боку чиновників і правоохоронців, бездіяльність влади та недосконалість соціальної системи, яка змушує українців їхати на заробітки до країн ЄС.

Загалом у двох містах до журналістів проекту звернулись понад 250 чоловік. Серед гостей громадської приймальні були як молоді люди, так і пенсіонери, колишні учасники АТО та заробітчани – всім їм журналісти та ведучий програми Олександр Дубінський приділили максимум уваги та прийняли всі матеріали.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

У Львові та Чорткові значна кількість скарг стосувалася проблеми безробіття, постійних затримок у виплаті заробітних плат, корупції та байдужості політиків. Чиновники примудряються замість створення нових робочих місць заробляти на відчаї та трудовій міграції. Ми зробимо усе можливе, аби привернути увагу влади до цієї проблеми, змусити її діяти, – каже ведучий Олександр Дубінський.

Нагадаємо, що Громадська приймальня – це спецпроект програми Гроші, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Детальніше про Громадську приймальню дивіться у сюжеті програми Гроші після нічного випуску ТСН на телеканалі 1+1, а також слідкуйте за новинами програми на Слідкуйте за новинами програми Гроші на її офіційній сторінці у Facebook.

Нагадуємо, що надати матеріали для журналістського розслідування можна на сайті Громадської приймальні.