Хто з кандидатів у Президенти - найзаможніший?

Хто найбідніший кандидат у Президенти України?
freepik.com

Програма Гроші проаналізувала декларації претендентів на президентський пост.

Поділитися:

Сьогодні, 28 січня, о 22:45 на каналі 1+1 вийде новий випуск програми журналістських розслідувань Гроші, головною темою якого стане фейкова антикорупція.

Журналісти розплутали справу громадського діяча та антикорупціонера Віктора Зайця, який під прикриттям своєї правозахисної діяльності вимагав кошти через погрози. Гроші довідалися, що поки організація, яку очолював пан Заєць, мітингувала під Державною фіскальною службою, правозахисник пропонував одному із звинувачуваних чиновників залагодити питання за допомогою грошей.

Хто ще постраждав від псевдоактивіста – дивіться вже сьогодні у програмі Гроші.

Також команда Грошей проаналізувала декларації кандидатів у Президенти.

Найскромнішим претендентом на пост голови держави згідно із декларацією виявився Сергій Каплін. Лідер Соціалістичної партії стверджує, що живе в кредит та має борг перед банком у майже сто тисяч гривень.

Незважаючи на це, 2,5 мільйони гривень для президентської кампанії у нардепа все ж таки знайшлись. Продовження рейтингу, до якого увійшли також Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Валентин Наливайченко, Олег Ляшко, Андрій Садовий, Володимир Зеленський та Петро Порошенко, дивіться о 22:30 в програмі Гроші.

Крім того, команда Грошей проведе експеримент та перевірить, чи переплачують українці за блакитне паливо для своїх осель. Журналісти програми віднесуть 5 найпопулярніших лічильників, які стоять у більшості українських будинків, до Укрметртестстандарту, щоб перевірити, чи не накручують вони зайвого.

Результати випробування можна побачити вже сьогодні на каналі 1+1.