Команда «Гроші» відвідала Івано-Франківськ та Чернівці із громадськими приймальнями

Олександр Дубінський разом з журналісткою програми «Гроші» поспілкувалися з усіма охочими.

Поділитися:

Днями команда програми журналістських розслідувань «Гроші» на каналі 1+1 відвідала Івано-Франківськ та Чернівці в рамках спецпроекту «Громадська приймальня». Ведучий Олександр Дубінський разом з журналісткою програми «Гроші» Ніною Грушецькою поспілкувалися з усіма охочими та прийняли заявки для розслідувань від громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери атакували особисті акаунти журналістів 1+1

Більшість жителів Івано-Франківська та Чернівців  зверталися до «Громадської приймальні» програми «Гроші» із фактами перешкоджання веденню законної підприємницької діяльності, корупцією з боку державних органів, а також бездіяльності та ігнорування звернень громадян до влади.

«У Івано-Франківську та Чернівцях нам показали, з якими перешкодами доводиться стикатись бізнесу, що цілком пояснює високий рівень еміграції з цих регіонів, - коментує ведучий програми «Гроші» Олександр Дубінський. – Також ці регіони не оминула всеохоплююча корупція в державних закладах від дитячих садочків та культурних центрів до органів управління містами та областями. Проте нас дуже тішить, що усі відвідувачі «Громадських приймальних» готові до боротьби за свої права, а ми спробуємо їм у ній допомогти».

Крім того, велика кількість місцевих жителів скаржилися на відсутність доступу до загальнонаціональних телеканалів у зв’язку із відключенням аналогового телебачення в Україні з 1 вересня 2018 року.  Нагадуємо, що у разі відсутності сигналу, вам варто перейти на альтернативні типи – цифрове (Т2), супутникове, кабельне або інтернет-телебачення.

Вже найближчим часом всі отримані у громадських приймальнях історії будуть уважно розглянуті редакцією програми «Гроші», а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми.

Усі хто не зміг відвідати «Громадські приймальні», можуть надати матеріали для журналістського розслідування можна на сайті спецпроекту.

Нагадаємо, що «Громадська приймальня» - це спецпроект програми «Гроші», який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитися, розповісти про несправедливість або корупцію, з якою довелося зіткнутися в житті.

Дивіться актуальні журналістські розслідування щочетверга у програмі «Гроші» о 21:30 на каналі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як президентська резиденція «Залісся» заробляє мільйони на продажі тварин та лісу​​​​​​​