Олександр Дубінський закликає шукати незадеклароване майно чиновників

У програмі «Гроші» з’явиться нова рубрика, щоб декларувати майно чиновників.

Поділитися:

У мережу потрапили подробиці особистого життя ведучого програми «Гроші»Ведучий програми «Гроші» Олександр Дубінський звернувся до телеглядачів з пропозицією щодо спільного пошуку незадекларованого майна українських чиновників. Про це він повідомив у прем’єрному випуску програми у новому телесезоні вчора, 5 вересня.

Так як вони у нас люди, зазвичай, багаті, і встигли накупити за часів спокійного життя безліч «цяцьок», ми впевнені, що вони обов’язково забудуть задекларувати щось цінне. А у нас, в свою чергу, є колосальний архів відеоматеріалів, за допомогою яких ми будемо повертати чиновникам пам'ять і нагадувати про їх забудькуватість, - повідомив Олександр Дубінський.

Спеціально для цього програма відкриває нову рубрику, що буде присвячена темі електронного декларування.

Окрім цього, редакція програми запропонувала самим телеглядачам не залишатися осторонь і слідкувати за законослухняністю українських можновладців.

Шановні телеглядачі, ви теж можете нам у цьому допомогти. Якщо побачите якесь незадеклароване майно чиновника, дайте нам знати, звернувшись до редакції «Грошей», - додав ведучий.

Нагадаємо, що програма журналістських розслідувань «Гроші» виходить на  телеканалі 1+1 щопонеділка о 22:00. Зв'язатися з редакцією можна, заповнивши форму на сайті