Про скасування недоторканності – сьогодні у програмі «Гроші» на 1+1

Про скасування недоторканності – сьогодні у програмі «Гроші» на 1+1

Дивись новий випуск програми «Гроші» сьогодні о 22.45.

Поділитися:

Головними темами нового випуску програми журналістських розслідувань «Гроші», який вийде сьогодні, 9 вересня, о 22:45 на каналі 1+1, стануть скасування депутатської недоторканності, старт роботи Вищого антикорупційного суду та призначення нового Генерального прокурора України Руслана Рябошапки. 

Нещодавно нардепи Верховної Ради ІХ скликання 373-ма голосами підтримали зняття депутатської недоторканності. Ведучий програми «Гроші» Олександр Преподобний покаже глядачам, хто із діючих депутатів Верховної Ради у зв’язку зі скасуванням недоторканності зможе стати фігурантом кримінальних розслідувань.

Журналісти програми «Гроші» проаналізували історії 5 топ-депутатів, які потрапили у найрезонансніші скандали. Серед них – незадекларована нерухомість, приховування у декларації понад півмільярда гривень, заволодіння мережею нелегальних вугільних копанок та ведення надприбуткового бізнесу з Росією. Чим загрожує народним обранцям можливе порушення кримінальних справ – подробиці у програмі.

Також у сьогоднішньому випуску глядачі побачать, як розпочав свою роботу Вищий антикорупційний суд. Експерти та політологи прокоментують, за якою схемою працюватиме суд, яка його основна функція та які справи розглядатимуться першими.

Окрім цього, у програмі буде порушено тему нещодавнього призначення новим Генеральним прокурором України Руслана Рябошапка. Які справи і з яких причин не розслідувалися протягом останніх 5 років, та які у них тепер перспективи – про це та інше дізнавайся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:45 на телеканалі 1+1.