Програма Гроші повертається в ефір з експериментом над народними депутатами

Сьогодні, 6 вересня, відбудеться прем'єра нового сезону програми Гроші.

Поділитися:

Сьогодні, 6 вересня, після літньої перерви в ефір каналу 1+1 повертається проект журналістських розслідувань «Гроші». Відтепер програма буде виходити у більш зручний для глядачів час – щочетверга о 21:30.

Цього тижня розпочався навчальний рік в українських школах та вишах, а це означає, що паралельно з освітнім процесом запрацював і «супутній бізнес». У першому випуску нового сезону журналісти проекту «Гроші» покажуть, як працює налагоджений освітній бізнес, що допомагає дітям заможних українців потрапити в елітні закордонні виші.

Крім того, глядачі «1+1» побачать результати провокаційного експерименту, під час якого журналісти перевірили, хто з депутатів готовий проголосувати за потрібний законопроект в обмін на грошову винагороду у 50 тисяч доларів. SMS з такою пропозицією народні обранці отримали на свої мобільні номери. Що вони напишуть у відповідь, та хто з них заради такої можливості підзаробити навіть погодиться терміново повернутися в Україні з-за кордону – дивіться в програмі «Гроші».

Як фірми, що пов’язані із Петром  Порошенком, закуповують вугілля для виробництва у країни-агресора, чому СБУ вже 4 роки проводить обшуки у середнього бізнесу спираючись на  статтю «Фінансування тероризму», проте ще жодної справи не передала до суду - відповіді на ці та інші питання дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1.

У новому сезоні журналісти програми «Гроші» підготували для глядачів ще більше сміливих розслідувань, викриттів високопоставлених політиків та шахраїв, а також серію сюжетів на соціальні теми, які зачепили усіх українців.