Стрілянина між правоохоронцями та «автомобільні мажори»: сьогодні у програмі «Гроші»

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Поділитися:

«Гроші» розпочали власне розслідування суботньої перестрілки між бійцями Корда, копами-розвідниками та співробітниками Державної служби охорони, в результаті якої загинуло п’ятеро правоохоронців. Зокрема, журналісти проекту намагаються дізнатися, чому сталася ця страшна трагедія, та чи дійсно було це випадковістю.

Другою темою випуску стане продовження розслідування теми ціноутворення на ліки у комунальному підприємстві «Фармація», яке контролює 98 аптек в столиці на ринку, та має контролювати ціни на необхідні ліки для малозабезпеченого населення.

«Гроші» з’ясували, що комунальна структура не користується знижками від постачальників, на відміну від усіх інших підприємств. Журналісти проекту уважно стежать за ситуацією та вже готові розповісти телеглядачам про нові факти й докази корупційних схем комунального підприємства.

Окрім цього, «Гроші» підготували репортаж, в якому вирішили перевірити, як водії поводять себе на дорогах з настанням зими. Зокрема, журналісти перевірили, де і як паркують свої автівки «автомобільні мажори», коли узбіччя завалені снігом.

Також «Гроші» підготували окремий матеріал про те, як працює іноземний бізнес в Україні. Автори проекту поспілкувалися з французькими бізнесменами, та дізналися цікаві подробиці ведення бізнесу в Україні. Зокрема, бізнесмени розповіли про те, як створили структуру, завдяки якій роблять те, що повинна робити місцева влада – допомагати з отриманням необхідних дозволів на відкриття справи, тощо.

Крім того, журналісти проекту не змогли оминути увагою затримання організатора чергової фінансової піраміди «Хелікс Капітал» - Дмитра Нагута. Вітчизняні фінансові піраміди витягли із кишень довірливих українців десятки мільярдів гривень, однак жодного разу за такі афери ніхто не опинявся за гратами. «Гроші» уважно слідкують за перебігом справи Дмитра Нагута.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.