1+1 покаже мелодраму «Гроза над Тихоріччям»

Гроза над Тихоріччям
1+1 покаже мелодраму «Гроза над Тихоріччям»
1plus1.ua

«Гроза над Тихоріччям» – це цікаве глядацьке телевізійне кіно, повне емоційних подій і улюблених українських артистів.

Поділитися:

1+1 Продакшн на замовлення каналу 1+1 працює над новою 4-серійної мелодрамою «Гроза над Тихоріччям». Режисером-постановником виступив Бата Недич, а оператором-постановником – Валентин Мельниченко.

За сюжетом, науковому співробітнику одного з НДІ Павлу Соколову, який нещодавно позбувся роботи, випадає можливість непогано заробити – за дорученням приятеля-бізнесмена він відправляється в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків.

Павло, сам того не помічаючи, закохується в Марію. Тепер він має зробити нелегкий вибір: не виконати доручення друга або піти проти совісті.

Роль Марії виконає молода актриса Людмила Загорська, а Павла – Андрій Самінін. У мелодрамі також зіграють Олексій Череватенко, Дар'я Трегубова, Андрій Мостренко, Алла Мартинюк і Єлизавета Зайцева.

1+1 Продакшн – один з лідерів ринку виробників телесеріалів. У лінійці нових чотирьохсерійних фільмів кожен проект – це привід зробити цікаве глядацьке телевізійне кіно, повне емоційних подій і улюблених українських артистів, – каже головний продюсер серіалів та фільмів каналу 1+1 Олена Васильєва.

Прем'єра 4-серійного фільму «Гроза над Тихоріччям» в ефірі каналу 1+1 запланована на 2016 р. Нагадаємо, прем'єра першої 4-серійної мелодрами «Все одно ти будеш мій» виробництва 1+1 Продакшн пройшла з великим успіхом і продемонструвала високі показники телеперегляду.

За аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг продукту склав 5.7%, частка – 19.8%, а загальна аудиторія (4+, Україна) перевищила 8 млн глядачів.