Сценарист Хазяйки розповіла про головний конфлікт серіалу (ВІДЕО)

Хазяйка
Сценарист Хазяйки розповіла про головний конфлікт серіалу (ВІДЕО)

Письменниця Люко Дашвар розповіла про написання сценарію до серіалу Хазяйка

Поділитися:

Письменниця Ірина Чернова, відома усім як Люко Дашвар видала вже понад 500 тисяч примірників своїх романів і активно працює не тільки над написанням книг, а й і над створенням сценаріїв. Із-поміж останніх – робота у серіалі Хазяйка на каналі 1+1.

Про зіткнення характерів героїв цієї телеісторії, правду і вигадку в серіалі Ірина Чернова розповіла у програмі Сніданок з 1+1.

Ірино, чи ділилися з вами відгуками та емоціями щодо початку серіалу Хазяйка?

- Відгуки, безумовно, маю. І отримала їх дуже несподіваним чином. У мене наприкінці грудня минулого року вийшла книжка, однак зустріч із читачами  змогла провести тільки першого лютого. І мені було дуже приємно, коли під час зустрічі читачі почали питати і про роботу в серіалі Хазяйка. Вони знали, що у складі авторської групи писала і я. І запитували, чи раджу я його дивитися.  Тож я, звісно, радила.

Який головний конфілік у серіалі Хазяйка?

- За сюжетом, це, безумовно, боротьба двох характерів – владної сильної Хазяйки Аліни Хмелевської і шахтарки Наташі Суворової.

Який головний меседж ви хотіли донести глядачам?

- Ми коли писали, намагалися довести людям, що з рабською психологією треба боротися. Так, з нею можна жити, можна навіть почуватися тепло і затишно. Але вільно – ніколи. Ніколи за таких обставин не буде ні свободи, ні відчуття власної гідності.

Чим робота над сценарієм відрізняється від роботи над книгою?

- За самовіддачею не відрізняється нічим. Не думаю, що автори взагалі віддають менше свого часу, свого натхнення і своєї щирості сценарію чи, наприклад,  книзі. І тому, і тому, безумовно, віддаєшся повністю.

Звідки ви черпали характери персонажів? Хто герої серіалу Хазяйка?

- Там немає героїв кіношних фантазій у банальному розумінні цього слова. Це життєва історія. До того ж, дуже актуальна життєва історія. Окрім того, що там захопливий сюжет, він ще й примушує задумуватися.

Чи виправдав серіал ваші сподівання?

- Сценарій писала ціла авторська група, тож нам зараз усім дуже цікаво, як ця історія втілилася. Ми, звісно ж, дивимося Хазяку в ефірі. 

Продовження серіалу Хазяйка дивіться сьогодні о 21:00 на "1+1".

Нагадаємо, усі серії Хазяйки онлайн можна подивитися на нашому сайті.

Новини по темі