Пісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1»

У Мережі з'явилися перші кадри найочікуванішої драми весни.

Поділитися:

Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець».

У центрі сюжету 20-серійної драми – історія молодого хлопця Олега (Кирило Дицевич), який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті (Валерія Ходос). Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає – вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета (Володимир Горянський) і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша (Анна Кошмал) закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-нареченим інший. Що переможе в цій історії – перше кохання або нове почуття – відповідь для героїв не очевидна, і щоб знайти її, їм доведеться подолати чимало випробувань.

Зазначимо, глядачі «1+1» давно очікують вихід серіалу, активно обговорюючи в соціальних мережах нову роль Анни Кошмал, яка полюбилася їм за проектами «Село на мільйон», «Хазяйка» та «Свати». У «Хорошому хлопці» вона з'явиться в образі амбітної бізнес-вумен, яка в глибині душі мріє про просте жіноче щастя.

Крім того, увагу глядачок привернув харизматичний Кирило Дицевич, який виконав головну роль в серіалі. Цікаво, що молодий актор є володарем титулу «Містер Білорусь».

Саундтреком серіалу «Хороший хлопець» стала нова композиція співачки і тренера «Голосу країни-7» Тіни Кароль – «Я не перестану». Мотив пісні можна почути вже в новому трейлері драми. А прем'єра самої пісні та вихід синглу відбудеться одночасно з прем'єрою серіалу на «1+1».

Зазначимо, виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером-постановником виступив Євген Баранов.

Нагадаємо, проект є адаптацією корейського формату «Nice Guy».