Серіал «Хороший хлопець» очолив ТОП найрейтинговіших серіалів весняного сезону

Серіал «Хороший хлопець» очолив ТОП найрейтинговіших серіалів весняного сезону
1plus1.ua

20-серійна драма виробництва «1+1 Продакшн» успішно стартувала на «1+1».

Поділитися:

У мережі з'явився кліп на нову пісню Тіни Кароль (відео)20-серійна драма «Хороший хлопець» виробництва «1+1 Продакшн» успішно стартувала на «1+1» і за результатами першого тижня показу очолила ТОП найбільш рейтингових серіалів весняного сезону

Так, минулого тижня середня частка серіалу склала 15.3%, рейтинг – 5,5% (18-54, Україна), що дозволило проекту стати найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ з початку року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кирило Дицевич зізнався, заради кого погодився на роль у серіалі «Хороший хлопець»

Варто також зазначити, що в дні показу – з понеділка по четвер – «Хороший хлопець» був лідером у своєму слоті, значно випереджаючи конкурентів, а також ставав найбільш рейтинговим продуктом дня на українському ТБ за аудиторією 18-54, Україна.

Частка ТОП-6 каналів у слоті т/с «Хороший хлопець».

Аудиторія 18-54 (Україна), 27.03.2017-30.03.2017

Нагадаємо, проект «Хороший хлопець» є адаптацією корейського формату Nice guy. У центрі сюжету – історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті.

Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає – вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета та народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал розповіла про стосунки з містером Білорусь

Головні ролі в серіалі виконали Кирило Дицевіч, Анна Кошмал, Валерія Ходос і Володимир Горянський. Режисер проекту – Євген Баранов, оператор – Віталій Запорожченко, сценарист – Ірина Чернова. Продюсери – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна.

Вже сьогодні о 21:00 телеканал «1+1» покаже нові серії «Хорошого хлопця».

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК, оператор панелі - Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільової аудиторій 18-54 (Україна). Детальніше про показники та позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

Нагадаємо, що нещодавно виконавець головної ролі у серіалі «Хороший хлопець» вразив схожістю з батьком.