Телеканал «1+1» розпочав зйомки серіалу «Хороший хлопець»

Днями в Києві «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами.

Поділитися:

Пес Анни Кошмал вперше знявся у кіноУ центрі сюжету – історія хлопця, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини. Олег і Настя разом ще зі студентських років. Вони хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє. Одного разу заради просування по кар'єрних сходах Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина скоює серйозний злочин. Олег бере всю провину на себе і опиняється за гратами. Ця подія стає серйозним випробуванням для їх почуттів, яке Настя, схоже, не змогла пройти. Вийшовши на свободу, Олег розуміє, що кохана його давно не чекає.

«Історія про кохання і зраду, про амбіції і про непомірну ціну, яку доводиться платити молодим героям за «легке життя» - це історія вибору, актуального для будь-якої сучасної жінки. У проекті складається неймовірно яскравий любовний трикутник, в ньому змагаються невмируще перше кохання і нове почуття, яке веде в майбутнє. Але відповідь для героїв не очевидна, і напруга емоцій в цій історії дуже висока», - говорить головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Чудовий акторський склад не залишить байдужими глядачів, - коментує генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна. - Що стосується роботи над проектом в цілому, команда створює не перший успішний проект і не тільки відчуває тенденції серіального виробництва, але і задає їх.

Головні ролі в мелодрамі виконають відомі актори Валерія Ходос, Анна Кошмал, Кирило Дицевич, Володимир Горянський та ін. Режисером-постановником проекту виступив Євген Баранов, оператор-постановник – Віталій Запорожченко. Продюсери проекту – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Креативний продюсер – Олена Єремєєва. Виконавчий продюсер – Володимир Андріюк.

Зазначимо, проект є адаптацією корейського формату «Nice Guy». Прем'єра мелодрами запланована на 2017 рік в ефірі каналу «1+1».