На 1+1 стартує новий сезон гумористичного проекту Ігри приколів

Ігри приколів стартує на 1+1 цієї п'ятниці

У проекті Ігор Ласточкін, Юрій Ткач та інші зірки Ліги сміху грають веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми.

Поділитися:

Цієї п’ятниці, 28 вересня, о 22:20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного україномовного проекту «Ігри приколів» виробництва студії «Квартал 95» та Drive Production. 

Однією з тем першого випуску сезону стане не завжди натуральна краса жінок:

«Одне з головних багатств України – це, звичайно ж, жінки. Неможливо порахувати вірші та пісні, що присвячені жіночій красі, розуму та душі. Але у наших дівчат є ще одна неоспівана риса - це їх бунтарський дух. Останнім часом все більше дівчат не згодні з тим, що дала їм природа. Їм потрібно більше», - почав ведучий Ігор Ласточкін. А потім акторки «Ігр приколів» та «Жіночого кварталу» заспівали тематичний кавер на хіт Тіни Кароль: «Намалюю собі брови, вії довгі нарощу. Закачаю собі ботокс по усьому я лиці. Тепер так дивуюсь я, а це посмішка моя і емоції усі».

Акторки Ігор приколів у одній зі сценок показали, що відбувається у відділенні поліції, де працюють одні дівчата:

  • У мене у машині підозрюваний у пограбуванні магазину. Мені його одразу до камери чи спочатку допитаємо?
  • Пальчики перевіряла?
  • Обручки немає.
  • Тоді веди!

У іншому скетчі, у якому Юрій Ткач зайшов до крамниці з корисними продуктами купити хліб без глютену, молоко без лактози, морозиво без цукру та каву без кофеїну, актор здивовано вигукнув: «Насіння льону чистить замість наших нирок, лише кишені».

Нагадаємо, ролі в музичних та ігрових номерах проекту виконають популярні актори «Ліги сміху» Юрій Ткач, Олександр Станкевич, Тарас Стадницький, Андрій Рибак, Олександр Степаненко, Ірина Сопонару, Тетяна Песик, Анастасія Оруджова, Михайло Денісов, Віктор Розовий, Дмитро Голубєв, Іван Люлєнов та Святослав Антіпов.

Ведучий та один з акторів проекту – Ігор Ласточкін, зірка Танців з зірками, тренер Ліги сміху та ведучий «Розсміши коміка».

Дивіться Ігри приколів щоп’ятниці о 22:20 після Ліги сміху на 1+1.